top of page

Over mij

Groeien naar het licht, dat is wat ik een ieder gun. We kennen allemaal wel de dagen dat het niet gaat zoals je wil, met de daarbijbehorende vervelende gevoelens. Uiteraard zijn ze mij ook niet onbekend. Inmiddels weet ik dat dit een gevolg is van de rugzak die wij allemaal meedragen, met daarin onze positieve en negatieve ervaringen. 

Vanuit groei naar licht hoop ik kinderen en volwassenen te begeleiden naar een lichter leven.

 

Na mijn studie aan de PABO in Groningen, ben ik gaan werken op een basisschool in Voorburg. Daar is ook mijn gezinsleven begonnen. Mijn man en ik zijn in Nootdorp gaan wonen samen met zijn kinderen, die ook mijn kinderen zijn geworden. Doordat wij fulltime samen waren heb ik op jonge leeftijd veel van hen geleerd, over de stress die scheiding voor kinderen meebrengt, de loyaliteit naar beide ouders en de zorgstaat in Nederland.

Jaren later is ons gezin verder uitgebreid met nog 2 jongens.

Zo’n 20 jaar geleden zijn wij verhuisd naar Hensbroek en ben ik gaan werken op een basisschool in Ursem. De laatste jaren ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de kinderen achter de leerstof. 

Hierdoor ben ik heel anders gaan kijken naar gedrag van kinderen en de diagnoses die er worden gegeven.
Mede doordat ik op jonge leeftijd oma ben geworden, kan ik vanaf een afstandje observeren wat voor een druk er bij kinderen en hun ouders ligt, wanneer de kinderen niet voldoen aan de “norm” die wordt gesteld. 

 

Door mijn verschillende opleidingen help ik mensen die hulp willen bij het vinden van de voor hen juiste weg. Samen gaan we over hobbels heen, die te nemen zijn om verder te groeien.

 

Warme groet, 

Ellen

fe0ed0fd-88d0-47f0-b418-8e1eab6b8e75.JPG
bottom of page